Свининою часто незадоволені через її жирність, і тому вважають не надто корисним м'ясом. Тим не менш, вона має багато корисних властивостей. У ній містяться майже всі вітаміни групи B в дуже великій, не характерній для м'яса кількості. Свинина засвоюється дещо гірше, ніж інші види м'яса, зате в ній багато поживних речовин і мінералів. Для виробництва Свинини тушкованої ZdorovoTM використовується тільки найкраща охолоджена сировина, нарізана шматками, біз шкіри, хрящів та субпродуктів.
Склад продукту: свинина знежилована не менше 97,5% (закладка сировини до стерилізації, при цьому м’язова тканина з вмістом жирової тканини не більше 30%), сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний, лист лавровий.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 14,9 г, жири – 30 г, вуглеводи – 0 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 330 ккал (1382 кДж).
Без ГМО.
Упаковка: банка металева для консервування, жерстяна, кришка Easy open.
Строк придатності: не більше 2 років від дати виготовлення при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75%.